Mobiliteit

Gebruik gratis onze tool en ontdek zelf wat het ideale mobiliteitsbeleid is voor jouw KMO.

Forfaitaire vergoedingen

Werknemers hebben automatisch recht op het algemene kostenforfait voor persoonlijke verplaatsingskosten (woon-werk).

Meer bepaald: een kostenforfait dat berekend wordt door de administratie in functie van hun belastbare inkomsten en dat automatisch afgetrokken wordt bij de berekening van hen belastingen.

Bedrijfsvoertuigen

Bedrijfswagens blijven een interessante optie voor werknemers. Fiscaal voordelig én volledige vrijheid voor de werknemer.

Daar hoeft het echter niet te stoppen. Je kan als werkgever ook bedrijfsfietsen aan je werknemers verlenen.

Mobiliteitsbudget

Met het mobiliteitsbudget wordt de werknemer baas over zijn eigen mobiliteit. De fiets, de step, het openbaar nemen of een milieuvriendelijke auto nemen, of simpelweg dichter bij je werk gaan wonen? Het kan allemaal! 

Cafetariaplan

Bij een cafetariaplan laat de werkgever de werknemer de keuze om een deel van het loonpakket zelf samen te stellen, met voordelen als vakantie, pensioensparen of sportabonnementen. Het aantal werknemers dat loon inruilt is in 2018 gestegen met bijna 50%.

Over Payflip

Payflip is een eenvoudige tool die de loonpakketten van KMO’s analyseert aan de hand van enkele vragen. Op basis daarvan stellen we fiscale optimalisaties voor die een win-win zijn voor werkgever én werknemer. Een gemotiveerd team met lagere loonkosten, dat is onze belofte!

Contact

+32 477 73 30 05

info@payflip.be

Edekestraat 44

9800 Deinze

BE 0746.748.857

Volg ons