Het team achter de tool.

Payflip is een snelgroeiende startup met een happy hoopje software engineers, product specialisten, business developers & customer success managers. Stuk voor stuk getalenteerde jonge mensen met een drive om ‘U’ tegen te zeggen.

Payflip 90

Onze missie

Het team van Payflip gelooft heilig in ‘salary ownership’. Geef werknemers meer zeggenschap over hun loonpakket en ze zullen méér engagement tonen op de werkvloer. Salaries shouldn’t be just numbers, right?

En omdat alles in het Engels beter klinkt: 

Payflip is on a mission to empower employees to get the best out of their salary and wants to become the most desirable solution to get compensated at work.
Payflip 2

Payflip team

Maura
Filip
Jon
Alexandre
Ludovic
Laura
Rani
Maxime
Jolien
Max
Frederic
Sofia
Yorick
Elise
Pauline
Gordon
Andries
Danielle
Tilo
Britt

Payflip culture

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op 3 pijlers:

  • Transparantie
  • Leergierigheid
  • Ownership

Transparantie is voor ons een absolute must. Wij streven er dan ook naar om 100% transparant te zijn over wat zich binnen onze organisatie afspeelt. Over alles kan openlijk worden gesproken. Geen enkel Google Drive document is niet voor iedereen toegankelijk.

Je gaat enkel vooruit als je je aanpak voortdurend in vraag stelt. Daar zijn we bij Payflip rotsvast van overtuigd. Wij investeren daarom in constante zelfverbetering. Je krijgt bij ons minstens 1 dag per maand om jezelf bij te scholen. Samen met de andere leden van je hub zal je een interessante markttrend onder de loep nemen, of probeer je een inefficiëntie binnen het bedrijf op te lossen. De methode kies je zelf.

Omdat wij een relatief klein team zijn, mogen we niet bang zijn om onze handen vuil te maken als we vooruit willen. Om succes te boeken zal je uit je comfortzone moeten treden en je verantwoordelijkheden moeten nemen, net als ieder van ons.

Bij Payflip is iedereen ondernemer!

En omdat wij graag de daad bij het woord voegen, ontvangt elk teamlid een pakket aandelen van het bedrijf. Groeien, dat doen we samen!

Payflip 7

Join our team!

Wil je meer weten over het Payflip ecosysteem? Een berichtje doet geen zeer!