Payflip gelooft in de power van partnerships.

Alone you go faster, together you go further! In het ecosysteem van Payflip is er daarom plaats voor payroll, hr, accounting én benefit-partners om onze klanten de digitale ervaring te geven die ze verdienen.

O2 O

O2O

Met deze leasing beleeft hr een rit zonder zorgen. Fietsen is vrijheid, dus zet deze partner in op zo weinig mogelijk administratief gedoe.

Coolblue Logo svg

Coolblue

Deze geïntegreerde partner in het Payflip-platform laat je werknemers toe om rechtstreeks in de webshop te gaan shoppen.

Alan logo green svg

Alan

Van zorgverzekering tot medisch advies, met deze one-stop health partner verbeter je de gezondheid en het welzijn van je team, trek je talent aan en houd je ze aan boord.

Pluginvest

Pluginvest

Door een laagdrempelige laadinfrastructuur aan te bieden, creëert deze partner een relatie waarin de klant volledig wordt ontzorgd.

Cyclis

Cyclis

Cyclis is dé partner in fietsleasing voor bedrijven en werknemers die op zoek zijn naar flexibele verloningsmogelijkheden.

Cyclobility

Cyclobility

Deze partner combineert fietsleasing met hun eigen mobiele service dienst. Met hun winkels in Kluisbergen, Gent, Roeselare, Sint-Niklaas (brand new) & Aalst kunnen ze zowel kwaliteit als een snelle en uniforme service aan hun klanten garanderen.

Cyclevalley RGB

Cycle Valley

Samen met haar klanten gaat Cycle Valley op zoek naar de juiste oplossing en garanderen ze een zorgeloos rijplezier.

Lease a bike logo vector

Lease-A-Bike

Een fietsplan voor elk bedrijf, groot en klein, daar moet je bij Lease-A-Bike voor zijn! Volledig geïntegreerd met de Payflip tool.

Kbc Autolease

KBC Autolease

Bij deze partner kies je je ideale fiets van een geselecteerd merk voor een periode van 36 maanden bij ons zorgvuldig uitgekozen netwerk van professionele fietsdealers.

Lizy

Lizy

Goedkoper tweedehands leasen, what’s not to like? Onze partner Lizy is uw referentieplatform voor onmiddellijk beschikbare autoleasing.

51471324d746c8f98ab25b350ce5d0ac

Cipal Schaubroeck

Samen bouwen aan de overheden van de toekomst

Liantis

Liantis

Eén compagnon de route voor al jouw mensenzaken. Liantis biedt je een stevige houvast, met concrete oplossingen, voor al wat met jezelf, je zaak en je medewerkers te maken heeft.

Acerta

Acerta

Acerta ontzorgt starters, zelfstandigen & werkgevers. Deze partner ondersteunt je met zijn totaalaanbod. Zo zet jij in elke groeifase in op jouw kracht.

Accuria

Accuria

Jouw persoonlijk sociaal secretariaat met passie voor payroll. Steeds gefocust op kwaliteit!

CLB

CLB

CLB Sociaal Secretariaat behartigt de loonadministratie behartigt van meer dan 5.000 bedrijven. Ze bieden een professionele, vriendelijke én proactieve aanpak op maat en dat tot in de kleinste details.

Point HR

PointHR

Efficiënte HR voor KMO’s.

Besox

Besox

Payroll & HR oplossingen. Besox kiest bewust voor kleinschaligheid om gepersonaliseerde service te kunnen leveren, aangepast aan uw bedrijf en workflow.

Hr talents

HR Talents

HR Talents staat voor HR expertise en groei. En groeien, dat doen ze samen met hun talloze klanten!

Effectis

Effectis

De HR-partner voor Belgische KMO's. Van rekrutering tot coaching, Effectis biedt een A-Z aanbod om je bedrijf en team te versterken.

Officient logo

Officient

Onboard en ondersteun jouw medewerkers beter met de handige HR administratie software van Officient. Vertrouwd door meer dan 23.000 kmo's.

Bofidi

Bofidi

Het team van BOFIDI is méér dan een team van accountants. Ze zijn ook een all-round adviseur, sparring partner en klankbord.

Yuki

Yuki

Yuki stelt ondernemers in staat de boekhouding uit te besteden, zonder de controle te verliezen.

A4 B

Accounting 4 Business

A4B is een boekhoudkantoor met een moderne visie rond de klantenrelatie: snelle, heldere en persoonlijke interacties troef!

Sodalis logo

Sodalis

Met Sodalis kies je voor een sterke partner die met je meedenkt.
Hun team van experts levert HR-oplossingen op maat van jouw onderneming.

Logo vdw lease

VDW Lease

VDW Lease biedt een unieke fietsleasingservice voor alle stakeholders in de fietsleasingketting. En dat alles met het grootste hart voor de fiets.

Logo donkerblauw 8

Upscape

Als je bedrijf snel groeit, kan HR veel tijd innemen. Upscape biedt een HR-as-a-service aan waarbij ze je zowel op strategisch als operationeel niveau helpen binnen 3 domeinen: rekrutering, HR-administratie en tijdelijke HR ondersteuning.

Wil je als service provider deel uitmaken van het Payflip netwerk?

Let's get in touch!