Flexibel verlonen,
een loonpakket à la carte.

De war for talent is volop aan de gang en menselijk kapitaal is cruciaal. But it comes with a price. Pak uit met een geoptimaliseerd loonpakket op maat en maak indruk op je team!

Benieuwd? Boek een demo!

Flexibel verlonen?

Een flexibel verloningsbeleid is één van de meest populaire HR trends van het moment. Het houdt rekening met de interesses van je werknemers en de nood aan meer zeggenschap, maar ook met de ambities van het bedrijf.

Je geeft je werknemers vrijheid, maar schept ook een wettelijk en werkbaar kader waarin ze zelf (een deel van) hun loonpakket kunnen samenstellen.

Meer weten?

Download het flexibel verlonen e-book

Christian dubovan Y x747 Yshlw unsplash
Flexibel verlonen payflip cover noshadow

Flexibel verlonen gids van Payflip

One size doesn’t fit all. En dat hebben Netflix, Spotify en Payflip begrepen. Werkgevers die on demand verlonen hebben in de war for talent een serieuze streep voor.

Download hier

Wat onze klanten zeggen

De lancering van een cafetariaplan leek me heel complex, maar door de expertise, efficiëntie en directe communicatie van Payflip liep dit van een leien dakje.

Hoewel de tool heel digitaal is, is de aanpak persoonlijk. Payflip loodst je echt doorheen het traject van flexibel verlonen, van A tot Z. Ze zijn flexibel en bijzonder responsief. Dit was echt een heel fijne samenwerking!

Prachtige begeleiding, leuke partners. Super duidelijke tool!

Flexibele verloning past perfect in een reeks van innovatieve tweaks die we al hadden opgezet om ons hr-beleid kracht bij te zetten. Bij Payflip had ik meteen het gevoel dat ze écht het verschil willen maken. Hun ongelofelijke drive en het feit dat ze zo transparant zijn op het gebied van pricing en proces, trok me over de streep om met hen samen te werken.”

Een win-win op alle vlakken

Blame it on Netflix or Spotify, maar werknemers willen steeds meer on demand verloond worden. De vrijheid om zélf benefits te kunnen kiezen, past dan ook helemaal in de tijdgeest van nu.

Als werkgever toont je je engagement naar je team, zonder een verhoging van je loonkosten. Daarnaast bewijs je ook dat je méé bent. Een boost voor je employer branding om sterker te staan in de war for talent.

Two happy young intercultural colleagues making pu 2022 11 12 18 43 28 utc

Maximaal engagement, minimale kosten en administratie.

Payflip is de logische next step in jouw salarisbeleid. Een upgrade voor je werknemers en HR organisatie.

  • 100% digitaal
  • bliksemsnelle support
  • méér dan een cafetariaplan tool
Dummy
Ebo enterprises logo
E BO
Case

Zo doet E-BO Enterprises het!

Bij een ambitieus IT bedrijf zoals e-Bo Enterprises horen ambitieuze HR-oplossingen. Om een digitaal en flexibel verloningspakket te lanceren voor al haar werknemers, schakelde het HR-team het Payflip platform in. Met succes, want Payflip gaat als een golf door het bedrijf.

Lees het verhaal hier

Virtuele babbel?

Benieuwd naar de Payflip tool? Boek een virtuele babbel en ontdek hoe je flexibel kan verlonen in een digitale handomdraai.