02 september, 2024

Torenhoge kinderkosten? We’ve got you covered!

Vitolda klein y IJIO2dh WWY unsplash

Ontdek je verborgen schatkist! 💰

Drukke dagen en niet altijd tijd om jouw kind de aandacht te geven die het verdient? Altijd al jouw kind het plezier willen geven dat het zoekt? Van opvang tot kinderkampen, jeugdbewegingen en naschoolse kinderopvang – Payflip helpt je om de kosten te verlichten, zodat jij je kunt focussen op het geven van een zo leuk mogelijke jeugd aan je kind! Via deze link vind je een overzicht van alle kosten die je al dan niet kan terugvorderen.

Check je rechten! 🔍

Wil je je kinderopvangkosten terugbetaald krijgen? Let op deze spelregels! 🎯 Je kind moet 18 jaar of jonger zijn en ten laste zijn (van beide ouders, tenzij je gescheiden bent). Je uitgave moet gedaan zijn binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Je kunt tot 600 EUR per kind per jaar terugvragen, simpel toch? Zo houd je meer over voor leuke dingen met je kinderen te doen! 🎉

Hoe werkt dit? Easy peasy! 📄

Wanneer je een terugbetaling aanvraagt, upload dan een betalingsbewijs of factuur, voer de kosten voor kinderopvang in, bevestig dat je dit jaar nog niet boven de 600 EUR per kind bent uitgekomen en you’re all set.

Een van onze partners aan het woord ⤵️

YES Events is een partner van Payflip en biedt sportkampen voor kinderen van 3 tot 15 jaar aan via het Payflip-platform. Met maar liefst 35 locaties in Vlaanderen bieden ze een geweldige oplossing voor werkende ouders, wat bijdraagt aan een gezonde en actieve levensstijl voor de kinderen van medewerkers. Deze samenwerking bevordert het welzijn van medewerkers, pakt het opvangtekort aan en helpt bedrijven in hun streven naar een betere werk-privébalans en verhoogde productiviteit.