Cafetariaplan op maat van KMO’s

Onze tool helpt je om zorgeloos een cafetariaplan in te voeren in het loonbeleid van je KMO. Zonder extra loonkosten. Mét oog voor juridische zekerheid.

Een tool gemaakt op maat van KMO’s. Door een KMO. 

Dankzij de Payflip cafetariaplan tool kan jouw loonbeleid wedijveren met dat van multinationals. Geef je werknemers de vrijheid om zélf hun ideale loonpakket samen te stellen. Zonder dure consultancy fees. Mét een digitale assistent.

Met de Payflip tool kan jij als werkgever…

...zelf het budget kiezen dat je werknemers kunnen besteden in het cafetariaplan

Dient het budget te bestaan uit de eindejaarspremie, een percentage van het brutoloon, of de cash bonus? Kies met behulp van de Payflip tool welk budget het grootste voordeel oplevert voor jouw werknemers. Volledig digitaal. Handig!

...zelf de voordelen selecteren waaruit je werknemers kunnen kiezen

In het kader van een cafetariaplan kan je als bedrijf je werknemers de keuze geven uit heel wat voordelen. Payflip helpt je om het bos door de bomen te blijven zien. Geef je werknemers de kans om zich te laten vergoeden met voordelen die op hun lijf geschreven zijn!

...automatisch juridische documenten opstellen

Payflip zorgt voor de juridisch correcte afhandeling van het cafetariaplan. We stellen voor jou een policy op die de spelregels van het cafetariaplan in jouw bedrijf vastlegt. Daar bovenop zorgt de Payflip tool ook voor de elektronische ondertekening van een bijlage bij de arbeidsovereenkomst elke keer een werknemer een keuze van voordeel maakt. Volledig vrij van juridische opvolging! 

...automatisch rapporteren naar je sociaal secretariaat

Payflip communiceert en rapporteert alle keuzes automatisch naar je sociaal secretariaat op het einde van elke maand. Zo zijn al je personeelsgegevens up-to-date en klaar om verwerkt te worden op de loonbrief.

Wat is een cafetariaplan precies?

Een cafetariaplan in een onderneming laat toe aan werknemers om zelf delen van hun loon flexibel in te vullen. De mogelijkheden zijn ruim: de eindejaarspremie, cash bonus en vakantiedagen kunnen worden omgeruild in andere voordelen op maat van elke werknemer.

Met de Payflip tool kunnen werknemers…

...zelf een deel van hun loonpakket samenstellen

Werknemers kunnen, binnen de door de werkgever uitgezette krijtlijnen, zelf kiezen hoe ze willen verloond worden: meer of minder vakantiedagen, aanvullende verzekering voor gezinsleden, warrants, enz… Daarnaast kunnen de voordelen in een cafetariaplan fiscaal ook voordeliger uitkomen dan wanneer het te spenderen budget in cash zou worden uitgekeerd.

...meteen de impact op hun portemonnee zien

Met de Payflip tool zien werknemers meteen wat de impact van een keuze in het cafetariaplan is op hun brutoloon, nettoloon en sociale rechten. Zo kunnen ze zelf een weloverwogen beslissing nemen. 

...digitaal de bijlages aan de arbeidsovereenkomst ondertekenen

Met de Payflip tool kunnen werknemers gemakkelijk de nieuwe bijlages aan de arbeidsovereenkomst digitaal ondertekenen. 100% juridisch sluitend.

Onze prijzen

Weet altijd exact wat je betaalt. Geen verrassingen. 

PREMIUM OPTIE
Voor KMO’s die willen starten  
met een cafetariaplan.
€79excl. BTW
PER WERKNEMER, PER JAAR – EXCL. ONBOARDING FEE

Jouw persoonlijke consulent – Opmaak juridische documenten –
Werknemers tool – Werkgevers tool

FULL SERVICE OPTIE
Voor KMO’s die all the way willen gaan.
€149excl. BTW
PER WERKNEMER, PER JAAR – EXCL. ONBOARDING FEE

Jouw persoonlijke consulent – Opmaak juridische documenten –
Werknemerstool – Werkgeverstool

Contact

+32 477 73 30 05

info@payflip.be

Edekestraat 44

9800 Deinze

BE 0746.748.857

Volg ons