Cafetariaplan,
méér benefits aan dezelfde loonkost.

Als het over een motiverend en flexibel loonbeleid gaat, is het cafetariaplan hot. Verwen je werknemers met een loonpakket à la carte. Zonder extra loonkosten. Mét oog voor juridische zekerheid.

Benieuwd? 

Boek een online demo

Cafetaria-what?

Volgens het principe van zelfbediening in een cafetaria, kunnen werknemers a.d.h.v. een door de werkgever opgesteld plan een deel van hun ‘klassieke’ loonpakket omruilen  voor andere voordelen (‘benefits’) die hen meer voldoening geven.

Lees er meer over in onze blogs

Payflip benefits

Een win-win op alle vlakken.

Salary power to the people! Je werknemers kiezen zelf wat ze belangrijk vinden en dat wordt gesmaakt. De keuzevrijheid is dan ook het grootste voordeel voor werknemers. Maar er is ook het financieel voordeel dat kan voortvloeien uit de keuzes. Wordt loon ingeruild voor extralegale voordelen, dan moeten hier vaak minder sociale zekerheidsbijdragen en belastingen op betaald worden. 

Maar ook als werkgever loop je geen financieel blauwtje wanneer je je medewerkers dat extraatje wil geven. Het cafetariaplan is een loonkostneutrale operatie. Nog belangrijker is dat je met het flexibele loonbeleid en de keuze van je benefits duidelijk het verschil maakt. Het is een absolute boost voor je employer branding.

Af2cfce923c25e260336a6c8c9229414

Wat onze klanten zeggen

Hoewel de tool heel digitaal is, is de aanpak persoonlijk. Payflip loodst je echt doorheen het traject van flexibel verlonen, van A tot Z. Ze zijn flexibel en bijzonder responsief. Dit was echt een heel fijne samenwerking!

Flexibele verloning past perfect in een reeks van innovatieve tweaks die we al hadden opgezet om ons hr-beleid kracht bij te zetten. Bij Payflip had ik meteen het gevoel dat ze écht het verschil willen maken. Hun ongelofelijke drive en het feit dat ze zo transparant zijn op het gebied van pricing en proces, trok me over de streep om met hen samen te werken.”

De lancering van een cafetariaplan leek me heel complex, maar door de expertise, efficiëntie en directe communicatie van Payflip liep dit van een leien dakje.

Cheqroom
Cheqroom
Case

Punten scoren met het cafetariaplan? Zo doet Cheqroom het.

Als moderne werkgever wil tech scale-up Cheqroom on top of the game zijn. Daarom lieten ze een nieuwe wind door het loonpakket waaien. En guess what? Dankzij Payflip scoren ze steengoede HR-punten.

Lees het verhaal hier